ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

Τρόποι, Αποστολής, Παράδοσης

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με την Γενική Ταχυδρομική και τα παραλαμβάνετε στα αστικά κέντρα στην πόρτα σας. Για τις υπόλοιπες περιοχές τα παραλαμβάνετε από το κοντινότερο σας ταχυδρομείο βάση του ΤΚ που δηλώνετε στην παραγγελία σας.Σε περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης κάτι διαφορετικό(πχ πρακτορείο μεταφορών κτλ), γίνετε κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

Άρνηση Παραλαβής:
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση των αγορών σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα FasmaModels , τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας.

Το FasmaModels επιτρέπει στους χρήστες του να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας πρέπει, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν κάποιο προϊόν ή να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας από το FASMAMODELS.GR.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί από τους πελάτες στο FasmaModels, χρησιμοποιούνται προκειμένου το κατάστημα να έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες ώστε να τους παρέχονται απαντήσεις ερωτήματα που θέτουν και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής, η για την εγγραφή στο www. FasmaModels.gr είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση
Αριθμός τηλεφώνου
Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου
Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, η γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων της κάρτας (απευθείας σύνδεση με την συνεργαζόμενη τράπεζα Piraeus Bank)

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www. FasmaModels.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε και την μέτρηση επισκεψιμότητας, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Κόστος αποστολής

Εντός Αττικής 3,00 €

Υπόλοιπη Ελλάδα 4,50 €

 

Κόστος αντικαταβολής

Για όλες τις αποστολές 3,00 €

Παραγγελίες άνω των 70 € δωρεάν